+45 58 37 01 49
Mandag - Lørdag 12:00 - 15:00 / 17:30 - 21:00

Øl og snaps

Fadøl

Tuborg

Royal Unibrew

Albani

Refsvindinge

Svaneke bryghus

Det Danske Spiritus Kompagni

Lysholm

V&S Vin & Sprit

Ølgæring

Undergæret øl: Undergæret øl gærer ved lav temperatur, 10-16°. Når alt sukkeret er blevet til alkohol, bundfælder gæren, og den kan opsamles og bruges igen. Undergærede øl har en ren smag, mellem til høj bitterhed og en lys farve. De klassiske undergærede øltyper er pilsner, guldøl og lagerøl.

Overgæret øl: Overgæret øl gærer ved en højere temperatur, typisk 18-25°. Her vil gæren så stige til overfladen og danne et gærlag, som ikke kan genbruges. Her bliver alt sukkeret ikke til alkohol, derfor er overgærede øl tit mere fyldige og frugtige. Det er øltyper som ale, stout og hvedeøl.

    Ved bordbestilling til i dag eller i morgen ring på +45 58 37 01 49
    Bordbestilling er først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse.