med rødløg og kapers
rørt med æbler
stegt med dijonsennep
3 slags sild med æg ,rødløg og kapers
På groft rugbrød med citron og hjemmerørt remoulade
På groft rugbrød. Serveret med rejer og mayonnaise
med røræg
hertil mild sennepsdressing
med rødbeder
med bacon og champignoner
med sprød svær og rødkål
med bacon
3 slags ost efter dagens udvalg
spørg venligst betjeningen
Med hakket løg, rødbede, pickles, peberrod, kapers og rå æggeblomme
Toppet med flødestegt bacon og tomat
Serveret med bløde løg, hvide kartofler, agurkesalat og smørsauce
Kold tomatsuppe med krydderurter og jomfruhummer
Drysset med purløg og bacon
Snegle ristet i hvidløgssmør med tomat og mandler
Med hasselnøddesky og grønne asparges
Maskeret med spinat og ravigotesauce
Skiver af kalvemørbrad med trøffelmayonnaise, peberfrugt og salat,
drysset med revet parmesan
Serveres ikke fredag og lørdag, spørg venligst betjeningen
I følgeskab med citroncreme og hvide kartofler
Efter havnens udbud, spørg venligst betjeningen
Stegt med tomatpesto, hertil sauterede grøntsager
Med paprika, tomat, cocktailpølser og løse ris
Bøf skåret af oksefilet, ledsaget af Madagaskar-pebersauce
og håndskårne pommes frites
Schnitzel af kalvefilet, serveret med den klassiske garniture
Med følge af ristet grønt og svampecreme
Garneret med estragonsauce, grøntsagssauté og dagens kartoffel
3 slags ost efter dagens udvalg
Tre forskellige slags hjemmelavet is
Vanilleparfait, ananassorbet, syltet ananas
Anrettet med bær og vanilleparfait
3 stk. pandekager med vanilleparfait
Selektion af husets desserter
3 stk. håndlavet Kardinal-Chokolade
Med pommes frites og remoulade
a la bolognese